tirsdag 24. november 2015

Nystekte rundstykker og store kopper kaffe

God morgen! I dag er det bare en måned til julaften, hurra! Jeg elsker jul og tradisjoner, så den tida her er virkelig den tida jeg blir mest nostalgisk, avslappa og glad, til tross for mørke dager.

I går hadde vi hjemmelaget pizza til middag. Et kjempelurt tips når du smeller sammen en pizzadeig, er å alltid lage litt for mye. Da kan du pakke inn den resterende deigklumpen i noe plast, la den ligge på kjøkkenbenken til dagen etter og så har du ferdig deg til å lage nystekte rundtsykker til frokost!

Det gjorde jeg i dag! Hadde ekstra deig fra i går, og det ble nok til tre nokså store rundtsykker. Er så deilig når rommet blir fylt av duften av nystekte rundstykker og kaffe.





Spiste mine med ost og skinke, og mange kopper kaffe til!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Tusen takk for din kommentar :)