torsdag 19. november 2015

Juksefiskesuppe

En enkel og rask fiskesuppe til travle hverdager! Jeg kaller den for "juksefiskesuppe" fordi jeg bruker Toro posesuppe, men pimper den opp med ferske ingredienser. Toro trenger ikke være nei-mat, men jeg synes det er viktig å tilføye noen "ordentlige ingredienser" slik at man får i seg mer næring. Dessuten blir maten både bedre og litt mer personlig.





JUKSEFISKESUPPE (4 små porsjoner eller 2 store)

1 pose Bergensk fiskesuppe fra Toro
8 dl vann
2 dl ekstra lettmelk
2 ss creme fraiche 10% fett
2 laksefileeter, eller annen fisk
60 gram blåskjell (jeg bruker kun innmaten som man får kjøpt ferdigkokt, ikke selve skjellene)
Purre
Gulrot
Dill
Pepper

Lag suppen etter anvisning på posen. La den koke i ca 5 minutter. Ha i 2 ss creme fraice og rør rundt. Skjær laks i terninger og ha det i suppen sammen med blåskjellene. Ha i finhakket purre og revet gulrot. La det koke igjen i 5 minutter. Smak til med pepper.

Server suppen med frisk dill og flatbrød!



Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Tusen takk for din kommentar :)