OM MEG

Jeg heter Hanne og er 25 år. For litt over fem år siden flyttet jeg til Oslo for å studere religionshistorie på UiO. Oslo ble raskt the love of my life og jeg kunne ikke tenkt meg å bo noe annet sted i verden. 

Nå studerer jeg fortsatt religionshistorie og holder på å fullføre en mastergrad. I tillegg jobber jeg deltid på Mester Grønn og har en stor lidenskap for blomster! I en liten studentleilighet i Pilestredet, på et lite men koselig kjøkken, lager jeg masse mat og oppdaget en stor interesse for matlaging for noen år siden. Til samboerens store glede. 

Etter noen år med tunge tanker og dårlig selvbilde, fant jeg ut at jeg måtte forandre meg. Jeg bestemte meg for å forandre kosthold og livsstil i august 2015, og denne bloggen blir brukt som en plattform der jeg kan "følge opp meg selv". Siden jeg elsker å lage mat, kommer jeg til å dele oppskrifter og matinspirasjon. Jeg vil også bruke bloggen som en slags motivasjon til meg selv. Det hjelper å dokumentere forandringer og utfordringer. Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Tusen takk for din kommentar :)